Klachtenprocedure

Op CSG Het Noordik zullen we er natuurlijk altijd alles aan doen om klachten te voorkomen, maar mocht u een klacht hebben dan behandelen we deze natuurlijk altijd op gepaste wijze.

U kunt bij problemen altijd contact opnemen met een van de vertrouwenspersonen binnen onze school. U kunt ook advies vragen bij de externe vertrouwenspersonen.

Vertrouwenspersonen

Iedere vestiging heeft een aantal vertrouwenspersonen die u kunt raadplegen. Kijk voor meer info op de vestigingspagina’s onder ‘Zorg en aandacht/begeleiding’. Klik hiervoor op een van onderstaande links.

Noordikslaan, C. van Renneslaan, Vriezenveen, Vroomshoop

Externe vertrouwenspersonen

Voor CSG Het Noordik is een externe vertrouwenspersoon aangesteld. Zij verricht haar werk voor leerlingen en medewerkers van de school. Heeft u een klacht, dan kan zij u advies geven over het al dan niet indienen van een klacht bij de directie, landelijke klachtencommissie of bij politie/justitie.

Onze externe vertrouwenspersoon is:
Mevr. M. Beerlage

De vertrouwenspersoon is bereikbaar via HumanCapitalCare. Dit is een onafhankelijke adviesorganisatie voor gezondheidsmanagement en arbeidsomstandigheden. Tel. (053) 750 43 48.

De procedure wordt uitgebreid beschreven in de ‘Klachtenregeling van CSG Het Noordik’. U kunt dit document downloaden via de pagina Organisatie onder het kopje Beleid, regelingen en statuten.