Het Noordik is een leuke school, waar je veel leert en waar je jezelf kunt zijn.

Ben jij een echte studiebol, of werk je juist liever met je handen? Ben jij een creatieve duizendpoot of een bankier-in-de-dop? Mooi als je al weet wat je later wilt worden. Maar als je het nog niet weet dan kun je op Het Noordik nog alle kanten op. En wij wijzen je graag de weg.

Lees meer over bijvoorbeeld ons Open Huis, of kom erachter watvmbo, havo en vwo nu precies inhouden.  Maar je vindt hier ook info over toelating en plaatsing en uiteraard: waarom jij voor Het Noordik zou moeten kiezen.
Je kunt ook alvast wat filmpjes over de vier vestigingen bekijken, daarin vertellen leerlingen waarom zij voor Het Noordik gekozen hebben.

Al vast een virtuele tour door de scholen?

Vanuit je luie stoel rondgeleid worden door de leslokalen en praktijkruimtes van de school? Dat kan met de IkNoordik virtuele tour.

Met behulp van panoramafoto’s krijg je een 360 graden view van de verschillende ruimtes en lessituaties in de school. Zo sta je midden in de kantine, en met een simpele klik ben je getuige van een proef in het scheikundelokaal.

Vier rondleidingen

Elke vestiging heeft zijn eigen tour. Je ziet ze hier rechts staan. Je kunt je rondreis beginnen door op het virtuele tour-logo van jouw vestiging te klikken. Je kunt verschillende ruimtes en lokalen bekijken en ondertussen ook extra informatie opvragen.

Mobiel en tablet

Je kunt de virtuele tour ook maken op je telefoon, i-pad of tablet.

Open Huis

En hoewel je nu je stoel dus niet hoeft uit te komen voor een bezoek aan Het Noordik, zien we toekomstige brugklassers graag terug op het Open Huis om leerlingen en leraren in levende lijve te ontmoeten.